Sorry. Afgelopen. Uit.

Het spijt me bijzonder, maar het is per direct afgelopen met Margaritaijs. Dat ik verlies maak op de hele onderneming is nog tot daar aan toe, maar dat ik vervolgens bestolen word door het Hoofdbedrijfschap Ambachten–dat klaarblijkelijk beslag mag leggen op mijn spullen zonder zelfs maar naar de rechter te hoeven–is de druppel die de emmer doet overlopen.

Dat HBA is een brontosaurus die per al twee jaar geleden aangenomen wetsvoorstel door de Tweede Kamer is weggestemd. Kennelijk wordt die wet pas volgend jaar uitgevoerd en wordt het HBA dan pas opgeheven. Intussen halen ze nog even wat er te halen valt. In dit geval 30% van mijn omzet, waarmee mijn verlies op de hele onderneming oploopt tot 230%.

Overmorgen ga ik me bij de KvK laten uitschrijven. Daarna mag ik alleen nog maar ijs maken voor eigen gebruik.

Sorry, allemaal. ik maakte het graag voor jullie. Maar niet als ik daarmee ook nog eens een stel nietsnutten en legale struikrovers financieel moet onderhouden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.