Margaritaijs in de media

De lancering van het lekkerste en coolste ijs voor volwassenen is niet onopgemerkt gebleven. Al dadelijk kwamen er verzoekjes van media binnen die alles over het ijs wilden weten. Weliswaar was daar bij de één al wat meer geïnteresseerd in het unieke ijsje zelf terwijl de ander hoofdzakelijk wilde weten hoe de postbode nu met het lekkers omgaat, maar je kunt niet alles hebben.

Hoe dan ook: hier Margaritaijs op Omroep Flevoland (audio en video, twee verschillende items) en hier op KRO’s Goedemorgen Nederland op Radio 1 (een interview waarvoor zes minuten waren ingeruimd, maar dat uiteindelijk in 90 seconden moest–het is er helaas wel een beetje aan te horen).

Er komen binnenkort nog meer media-optredens!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.