Margaritaijs nu per postorder!

Het lekkerste en origineelste ijs van Nederland slaat zijn vleugels uit en komt bij je thuis. En omdat margaritaijs zo origineel is, kiest de maker ook voor een originele manier om deze verrukkelijke frozen cocktail bij je te brengen. Vanaf vandaag* kun je margaritaijs namelijk online bestellen om het via post.nl aan je voordeur te laten bezorgen. Voor dit huzarenstukje werkt margaritaijs.nl samen met okvlees.nl, de webshop voor eerlijk vlees van topkwaliteit. Nu bestellen?

* Ja, het is vandaag 1 april. Wie te slim is om zich beet te laten nemen, heeft groot gelijk. Die komt morgen terug, ziet dat dit geweldige nieuws er nog steeds staat en bestelt dan. Je verliest er geen tijd mee, want ook dan staat de postbode nog steeds dinsdag aan je deur met deze übercoole ijssensatie, die je overigens–en dit is zeker géén grap–nog even 24 uur in je eigen diepvries bij -18ºC moet laten opwarmen vóór je het kunt eten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.